Spune-le si altora!

Spune-le si altora!

Ai o informatie care priveste domeniul conspiratiilor sau al dezvaluirilor socante? Aici este locul in care il poti face public! 
Daca materialul este scris de tine, in momentul in care ni-l trimiti el intra in proprietatea noastra, dandu-ti acordul. In cazul in care el nu este scris de tine te rugam sa mentionezi sursa materialului si mentionandu-ti numele sau doar initialele.

Ne rezervam dreptul de a alege si modifica aceste materiale pentru a fi decente si a modifica eventuale greseli de scriere, exprimare sau date eronate.

Orice material sau informatie trimiteti-o pe adresa de mail informatii@istoriacontemporana.info
Va multumim pentru intelegere si nu uitati in cazul in care ne trimiteti un material sa precizati sursa, daca este cazul, si numele vostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Conspiratii.istoriacontemporana.info este aici pentru a vă prezenta teoria conspirației, informații relevante, care poate ne scapă adeseori unora dintre noi. Încercăm să dezvoltăm subiecte sensibile, să descoperim ce și cine se află în spatele lor. De multe ori articolele trec dincolo de teoria conspirației și prezintă realități, fapte și întâmplări așa cum s-au desfășurat ele. Comentariile vin la pachet, iar conpirațiile la fel. E alegerea voastră!
Conspiratii.Istoriacontemporana.info - conspiratii, organizatii secrete și multe altele. Un produs Blogger.