vineri, 12 septembrie 2014

Ce inseamna Illuminati?

Notiunea de Illuminati o gasim  mai peste tot, chiar a ajuns atat de folosita incat fiecare internaut se poate trezi la un moment nascocind o noua definitie sau un nou inteles pentru Illuminati.

Multi nu stiu ce inseamna Illuminati, dar se dau mari cunoscatori de conspiratii si pot explica cum orice pesoana publica apartine masoneriei. Totusi, sa nu fim paranoici, sa fim realisti si sa inteleg, odata pentru totdeauna, ca nu orice om public apartine unei organizatii secrete si influente.

Ce inseamna Illuminati?
Daca istoria Illuminati se ascunde in timpul Revolutiei franceze, prima încercare a lor de a transforma conducerea statala obisnuita, au incercat sa atace monarhia franceza si încet-încet sa destabilizeze mai multe tari pana cand ajungeau la o Noua Ordine Mondiala in care ei sunt cei care detin puterea. Revolutia franceza nu a fost tocmai un succes pentru ei, urmand o perioada destul de serioasa in care au fost vanati de catre alte organizaiti, fiind obligati sa isi mute activitatea si sa dispara din vazul lumii. Desi oficial au anuntat disparatia gruparii, Illuminati au continuat sa se intalneasca, chiar au atras in structurile lor oameni influenti, cu functii decizionale importante, avand oameni in majoritatea institutiilor de stat, dar si private. Au ajuns sa detina banci, corporatiim, au ajuns sa fie presedinti de state, ministri, congresmeni, prim-ministri, isi continua planurile in tacere, in umbra, dar sunt mai influenti ca niciodata. Pentru a va face o idee cat mai clara despre ceea ce inseamna Illuminati va recomand sa cititi cartea Dan Brown - Ingeri si demoni, o carte in care puteti gasi explicatiile multor intrebari, puteti intelege cum sunt organizati Illuminati si puteti intelge foarte bine cine sunt ei,


Daca Illuminati nu au reusit sa preia controlul lumii si sa infiinteze un guvern mondial unic, cu o religie mondiala unica, cu o limba unica, cu o moneda unica, au reusit sa ajunga sa conduca lumea din umbra. Ei sunt cei care ne ingenuncheaza cu taxe si impozite, ei sunt cei care mituind sefii de state reusesc sa acorde imprumuturi colosale si sa saraceasca tari. Au reusit sa introduca mesaje subliminale peste tot, ei au ocultat multi artisti si case de productii, au transformat oamenii in marionete si ne conduc, asta inseamna Illuminati!

Sunt o grupare influenta si extrem de periculoasa daca te afli la un nivel la care li te poti opune si constitui un obstacol pentru ei si pentru planurile lor. Ei sunt cei care ne dau iluzia libertatii, cei care ne lasa sa credem ca suntem liberi, ca mergand la munca ne putem descurca intr-o lume in care se desfasoara razboaie (controlate tot de catre ei), in care media e a lor si ne informeaza in directia in care ei vor. Nu suntem liberi, sutem ai lor si suntem sclavii lor.

Un comentariu:

Conspiratii.istoriacontemporana.info este aici pentru a vă prezenta teoria conspirației, informații relevante, care poate ne scapă adeseori unora dintre noi. Încercăm să dezvoltăm subiecte sensibile, să descoperim ce și cine se află în spatele lor. De multe ori articolele trec dincolo de teoria conspirației și prezintă realități, fapte și întâmplări așa cum s-au desfășurat ele. Comentariile vin la pachet, iar conpirațiile la fel. E alegerea voastră!
Conspiratii.Istoriacontemporana.info - conspiratii, organizatii secrete și multe altele. Un produs Blogger.