duminică, 17 august 2014

MH370: tranzacții misterioase din conturile pasagerilor

A trecut atât timp de când MH370 a dispărut că mai toată lumea a uitat de poveste, nimeni nu mai spune nimic, povestea a fost abandonată.
Apele nu s-au calmat încă. IBTimes.com prezintă faptul că băncile au raportat mai multe tranzacții misterioase din conturile pasagerilor zborului MH370.

Reprezentanții băncii au declarat că această tentativă de fraudă a fost raportată poliției, în acest moment făcându-se mai multe investigații pentru a stabili cine a făcut retragerile. Este posibil să fie rudele pasagerilor MH370 sau personalul băncii.

S-au scris și s-au discutat multe despre zborul MH370. Teorii peste teorii, ipoteze, presupuneri, posibile explicații, dar nimeni nu a reușit să ajungă la o concluzie plauzibilă. Cert este că un avion nu poate dispărea din senin, fără a îi fă găsită urma nici după 5 luni. Cine stă în spatele acestei dispariții? Care a fost scopul eliminării a peste 300 de oameni?


Conform reprezentaților băncii retragerile din conturile a trei pasageri au fost făcute pe data de 18 iulie. Ceea ce este și mai ciudat este că banii din cele trei conturi au fost transferate către un altul, al cărui posesor este tot un pasager al zborului MH370. După ce s-a desfășurat o investigație internă, banca a înaintat o plângere către poliție pe data de 2 august. Investigațiile sunt în curs. Nu știu de ce, dar mi se pare că rezultatele vor fi neconcludente, va rămâne totul neclar, nu se va ști cine, ce, de ce. Repet, e doar o presupunere. 

Autoritățile, bineînțeles, afirmă că nu au încheiat căutările, chiar fac și progrese și că în scurt timp vor fi gata să desfășoare niște scufundări la mari adâncimi. Totul pare un teatru ieftin, cărțile au fost deja făcute, iar meciul s-a încheiat, ceea ce se întâmplă acum se numește distragere a atenției.

O altă ipoteză, despre care am văzut prea puțin discutându-se, este un atac la adresa Malaysia Airlines. Oare e întâmplător că avionul prăbușit în Ucraina, MH17, le aparținea tot lor? 2 accidente aviatice, extrem de neobișnuite, întâmplate la o distanță mică de timp, ambele fiind zboruri ale Malaysia Airlines? Repet, să fie ceva întâmplător, oare?
Conspiratii.istoriacontemporana.info este aici pentru a vă prezenta teoria conspirației, informații relevante, care poate ne scapă adeseori unora dintre noi. Încercăm să dezvoltăm subiecte sensibile, să descoperim ce și cine se află în spatele lor. De multe ori articolele trec dincolo de teoria conspirației și prezintă realități, fapte și întâmplări așa cum s-au desfășurat ele. Comentariile vin la pachet, iar conpirațiile la fel. E alegerea voastră!
Conspiratii.Istoriacontemporana.info - conspiratii, organizatii secrete și multe altele. Un produs Blogger.