vineri, 18 iulie 2014

Zborul MH370 - Dispariție misterioasă

Deși ne aflăm la mai mult de 3 luni de la dispariția zborului MH370, încă nu există o explicație plauzibilă pentru această dispariție. Nu se știe cine e vinovat, ce s-a întâmplat de fapt, nu s-a găsit epava avionului, nu au fost găsiți cei dispăruți, nimeni nu înțelege nimic. O explicație ce ține de teoria conspirației nu este de prisos, mai ales în urma prăbușirii zborului MH17, aparținând aceleiași companii, Malaysia Airlines.


Zborul MH17 s-a prăbușit în zona de conflict dintre trupele proruse și cele ucrainene, după ce a fost lovit de către o rachetă, apărută de nu se știe unde, neștiind nici cine a lansat-o. După ultimele numărători, numărul decedaților în urma acestui accident aviatic se apropie de 300, după unele surse, chiar mai mult de 300 de persoane.

Este oare o coincidență faptul că zborul MH370, dispărut în luna martie deasupra Oceanului Indian și zborul MH17, lovit de către o rachetă în Ucraina, aparțin companiei Malaysia Airlines? Sunt două evenimente tragice, care nu se întâmplă prea des, ambele aducând prejudicii aceleiași companii.

Dispariția MH370 pare a fi mascată de către serviciile secrete, care țin ascunsă situația reală pentru a evita suscitarea unor reacții acide din partea opiniei publice.
Nicio posibilă explicație nu trebuie ignorată, mai ales după ce au trecut mai mult de 3 luni de la dispariția avionului și totul a fost uitat. Când nimeni nu mai vorbea de disparișia MH370 a apărut o altă problemă pentru Malaysia Airlines, prăbușirea MH17. Coincidență sau este „ceva” dorit de „cineva”? Are cineva interesul de a ruina această companie? Într-o economie de piață, unde oricui îi este permis să facă profit și să concure cu prețuri mai mici, oferte pentru pasageri, companiile care sunt depășite nu se dau înapoi de la înlăturarea concurenților prin mijloace neortodoxe. O complicitate cu serviciile secrete nu este imposibilă, în condițiile în care totul este dictat de bani, cine plătește mai mult, primește mai mult.

Luăm în considerație toate posibilitățile, așa că vi le vom prezenta în continuare pe toate, pentru a vă crea o imagine de ansamblu asupra dispariției misterioase a MH370.

  • furt pentru pregătirea unui atentat terorist. Deși a trecut mult timp de la dispariție trebuie să ne așteptăm la înfăptuirea unui atentat în stilul celor de la 11 septembrie 2001. Această ipoteză este demontată de faptul că nicio grupare teroristă nu a revendicat deturnarea avionului și nu a avertizat nicio autoritate de plănuirea unui atentat.
  • avionul ar fi putut fi ținta unei greșeli în timpul unui exercițiu militar și ar fi fost doborât, povestea fiind mascată de către serviciile secrete printr-o dispariție fără urme
  • o asigurare de viață a unuia dintre pasageri. Rudele vreunuia dintre pasagerii zborului ar fi organizat  pe căi financiare deturnarea sau prăbușirea avionului într-o zonă neidentificată încă pentru a obține o asigurare de viață. Momentan nu există dovezi concludente în acest sens, nicio firmă de asigurări nu a dezvăluit vreun detaliu în acest sens, investigațiile făcute de către firmele de asigurări fiind recunoscute pentru minuțiozitatea și precizia lor. 
  • un experiment în care au fost utilizate echipamente high-tech. Ascunderea avionului prin intermediul unor echipamente de înaltă tehnologie nu trebuie ignorată, un experiment de utilizare a acestei tehnologie este posibil, iar experimentul poate să fi eșuat, să fi apărut undeva o greșeală, iar avionul să se prăbușească, totul fiind mascat pentru a stopa reacțiile din partea altor țări sau din partea opiniei publice.
  • Triunghiul Bermudelor, cunoscut și sub numele de „Triunghiul Diavolului” ar putea sta în spatele dispariției, deși teoria nu este confirmată de către oamenii de știință, triunghiul format în apropierea Floridei, în care se raportează dispariții și accidente misterioase de nave și aeronave, un fenomen asemănător poate sta în spatele dispariției MH370. Științific, un fenomen asemănător Triunghiului Bermudelor poate fi explicat la nivel teoretic, dar majoritatea oamenilor de știință contestă aceste modele teoretice, spunând că logic și la nivel practic așa ceva este imposibil.
  • răpire extraterestră. O explicație ruptă, parcă, din filmele science fiction, dar pe care mulți o iau în considerație. Din punctul nostru de vedere este imposibil așa ceva, dar, totuși, nu trebuie să trecem cu vederea această posibilitate. 
  • o acțiune pusă la cale de Illuminati. Organizația secretă Illuminati sau orice altă organizație secretă poate sta în spatele acestei dispariții misterioase. Implicarea Illuminati este plauzibilă în contextul unor interese pentru anumite persoane aflate la bordul avionului, care ori sunt cooptate de către organizație pentru a fi exploatate în scopul dezvoltării unor proiecte ori trebuiau eliminate, iar prin această ale au fost date dispărute și ucise

 Cam acestea sunt teoriile pe care le luăm în calcul atunci când vorbim despre dispariția misterioasă a zborului MH370. Despre accidentul zborului MH17 vom scrie imediat ce vor apărea mai multe informații din surse oficiale, eventual rapoarte ale unor instituții abilitate în domeniu, momentan ne putem da doar cu părerea.

Alți adepți ai teoriei conspirației, pasionați de mistere și enigme, spun că zborul MH370 nu a existat. Este imposibil așa ceva, având în vedere reacția rudelor, oricât de abile ar fi serviciile secrete, nu sunt în stare să construiască un scenariu atât de perfect, încât niciun alt serviciu, aparținând altui stat să nu poată demonta povestea și să o facă publică.
Așteptăm orice nouă informație despre zborul MH370, iar dacă aflăm ceva nou vă vom ține la curent.
Conspiratii.istoriacontemporana.info este aici pentru a vă prezenta teoria conspirației, informații relevante, care poate ne scapă adeseori unora dintre noi. Încercăm să dezvoltăm subiecte sensibile, să descoperim ce și cine se află în spatele lor. De multe ori articolele trec dincolo de teoria conspirației și prezintă realități, fapte și întâmplări așa cum s-au desfășurat ele. Comentariile vin la pachet, iar conpirațiile la fel. E alegerea voastră!
Conspiratii.Istoriacontemporana.info - conspiratii, organizatii secrete și multe altele. Un produs Blogger.