sâmbătă, 31 mai 2014

KKK - Ku Klux Klan

KKK - Ku Klux Klan este pe care îl poartă 3 organizații secrete distincte, de fapt, putem vorbi de o singură societate secretă în cadrul căreia putem distinge trei etape.
Ku Klux Klan este cunoscută și sub numele de „Clanul”, „Statul invizibil” sau „Klan”.


Sigla Ku Klux Klan
Organizația secretă KKK este caracterizată prin convingeri rasiste, extremiste, acesta fiind și principalul motiv pentru care această societate a luat ființă. Ku Klux Klan-ul este caracterizat de homofobism, rasism, anticatolicism, antisemitism, neonazism, anticomunism, nativism, terorism creștin.


Denumirea provine, cel mai probabil, de la grecesul „kuklos”, care înseamnă grup, clan de frați.

Ku Klux Klan a fost înființată în anul 1865, în Tennessee, în Statele Unite ale Americii, imediat după terminarea Războiului Civil. KKK a fost înființată de către un grup de foști soldați sudiști care au luptat împotriva policilor reformiste pe care le duceau nordiștii, dintre aceste politici, cea mai importantă împotriva căreia au militat membrii Ku Klux Klan este egalitatea în drepturi între negri și albi.
Membrii Clanului nu au fost de acord cu egalitatea negrilor cu albii, ei fiind susținători ai supremației rasei albe, de aceea, de-a lungul timpului nu s-au dat înapoi de la atacarea și masacrarea negrilor, niciodată nefiind prinși și pedepsiți pentru faptele lor.

Pe lângă toate acțiunile violente pe care le-a întreprins Ku Klux Klan-ul, trebuie să luăm în seamă și ritualurile oculte și magice pe care le practică membrii acestei organizații.


Scurt istoric al „celor 3 etape” Ku Klux Klan


Primul Ku Klux Klan a fost desființat în anul 1870, perioadă în care au omorât atât negri, cât și albi cu convingeri republicane, putând fi considerată de-a dreptul o organizație paramilitară.

Membri KKK în timpul unei parade
Al doilea Ku Klux Klan și-a început activitatea în anul 1915. De această dată organizația a luat ființă în Atlanta, statul Georgia, iar direcția în care s-a îndreptat a fost, la fel, predominată de violențe, lupta împotriva străinilor întețindu-se. 
Unul dintre motto-urile folosite în această perioadă a fost „Sută la sută
americanism”, sub această deviză Clanul reușind să adune într-o anumită perioadă chiar 4 milioane de membri, conform altor surse 5-6 milioane, majoritatea din orașe, mai ales în orașele și în zonele în care numărul imigranților a crescut. Americanii au început să intre în Ku Klux Klan și de multe ori imigranții au fost atacați și omorâți de către membrii Clanului.
Datorită presiunilor externe, luptelor interne dintre lideri și acțiunilor violenete ale organizației, numărul membrilor a scăzut până aproape de 30000 în anul 1930, pentru ca în 1940 să numere doar câteva sute de membri, iar în anul 1944 să se desființee din nou.

Al treilea Ku Klux Klan a luat naștere în 1946 și continuă să acționeze până în zilele noastre. Acțiunile violente ale membrilor Ku Klux Klan împotriva negrilor și împotriva membrilor anumitor religii și biserici nu au încetat, continuând și până azi. Conform unor studii numărul membrilor KKK se aproximează în jurul a 5-6000 de membri. Tot aceste studii au demonstrat că membrii KKK au început să se îndrepte către alte scopuri, toate ilegale, majoritatea infracțiuni: spălare de bani, jafuri, furturi și așa mai departe. În anii 1990 poliția americană a reușit să prindă câțiva membri ai KKK.


Alte detalii despre Ku Klux Klan


Trebuie să înțelegem că dincolo de această scurtă istorioară, extrem de scurtă, am putea spune, se ascund mii de victime ale acestei grupări secrete. Un alt lucru pe care trebuie să îl conștientizăm este că Ku Klux Klan-ul este dincolo de teoria conspirației, este o grupare care chiar a existat și în urma căreia au avut de suferit mii, poate chiar zeci sau sute de mii de oameni.


În acest moment Ku Klux Klan-ul este compus din mai multe mici organizații, fiecare desfășurându-și activitatea într-o anumită zonă a Americii.
Organizarea internă este a fiecărui grup este bine definită, existând anumite grade, anumite ritualuri care trebuie îndeplinite, o anumită terminologie specifică etc.


Ritualurile KKK pot fi asemănate cu cele satanice, în timpul lor arzându-se cruci, Biblii, fiind batjocorite alte obiecte pe care alte religii le consideră sacre și li se închină. Nu trebuie să trecem cu vederea sigla KKK, o puteți vedea în partea de sus a articolului, care este compusă dintr-o cruce cu brațele egale în interiorul căreia se poate vedea un semn ce seamănă foarte bine cu cifra 6, cifra Fiarei. Nu trebuie să trecem cu vederea nici costumele pe care le poartă membrii organizației secrete în timpul ceremoniilor, de-a dreptul înfricoșătoare, de culoare albă, cu o formă destul de ciudată, care lasă să li se vadă doar ochii.
Oricât de ademenitoare și oricât de bune ar părea scopurile acestei organizații, nu trebuie să uităm niciodată de numărul imens pe care l-au făcut de-a lungul timpului membrii Ku Klux Klan. Obișnuiesc adeseori să-și voaleze scopurile reale sub niște cuvinte frumoase, așa cum la început s-au folosit de numele „Statul invizibil” sau de alte devize car la prima vedere ar părea că doresc egalitatea și respectarea drepturilor, acțiunile sângeroase au demonstrat contrariul.

Să trecem de conspirații și să vedem toate victimele pe care le-a făcut această organizație și să ne punem întrebarea: oare răspunde cineva pentru toate victimele pe care le-a făcut și continuă să le facă această organizație?

Sursa fotografiilor: Wikipedia
Conspiratii.istoriacontemporana.info este aici pentru a vă prezenta teoria conspirației, informații relevante, care poate ne scapă adeseori unora dintre noi. Încercăm să dezvoltăm subiecte sensibile, să descoperim ce și cine se află în spatele lor. De multe ori articolele trec dincolo de teoria conspirației și prezintă realități, fapte și întâmplări așa cum s-au desfășurat ele. Comentariile vin la pachet, iar conpirațiile la fel. E alegerea voastră!
Conspiratii.Istoriacontemporana.info - conspiratii, organizatii secrete și multe altele. Un produs Blogger.