miercuri, 28 mai 2014

Cine este interesat de Romania?

De multe ori stam si ne intrebam de ce avem atat de mult de suferit si cine este interesat de tara noastra draga. Scandaluri in care apar nume importante pe plan mondial, proteste impotriva unor companii multinationale recunoscute pe plan international pentru contractele semnate cu autoritatile statele, semnate la suprapret, in totala favoare a lor, clasificate, la preturi de zeci de ori mai mari decat cele practicate pe piata.  Acestea sunt realitati de care ne-am plictisit sa auzim in Romania.


Bechtel, Rosia Montana Gold Corporation, Chevron sunt doar cateva nume. Sunt multe, mult mai multe.  Toate acestea sunt rezultanta unor persoane sau grupuri organizate care actioneaza din umbra si sunt interesate de Romania.
Pentru cine prezinta interes Romania?
Pentru cine prezinta interes Romania?

Ce fac aceste persoane sau grupuri interesate de Romania?

Procedura e extrem de simpla, cu siguranta banuiti care este.  Iau legatura cu oameni polici, persoane influente si incep sa investeasca bani in relatiile pe are le au cu aceste persoane, le mituiesc, altfel spus.  Dau mita pentru ca stiu ca isi vor recupera banii si vor scoate un profit imens.  Vorbim despre sume extrem de mari, inimaginabil de mari, am putea spune.
Odata mita data, persoana influenta, politicianul, este obligata sa faca tot posibilul pentru a favoriza semnarea unui contract in defavoarea statului, dar extrem de favorabil pentru compania care l-a mituit. Mai departe se aplica tot „sistemul mitei”. Se da mita pe diverse nivele, pana cand se ajunge la ultimul nivel decizional, la „varful piramidei”, unde... tot mita se da.
Astfel au ajuns sa fie semnate contracte defavorabile statului roman, implicit, defavorabile noua, cetatenilor romani.

Cine e interesat de Romania?

De Romania sunt interesate marile puteri ale lumii. Suna aberant la prima vedere, stim. Sa nu uitam ca in Romania sunt resurse neexploatate, valoroase si extrem de bine evaluate pe pietele externe. Toti doresc sa obtine concesionarea lor pentru o anumita perioada si extragerea lor.  Interesul lor este sa obtina un pret cat mai mic din partea statului. Cum obtin asta? Mita!

Pe de alta parte, sunt companiile care vor sa fure statul roman si sa obtina contracte cu statul pentru prestarea unor servicii sau vanzarea unor bunuri la preturi supraestimate. Vedeti exemplul Bechtel.  De ce a fost clasificat acest contract? Vi se pare normal ca acest lucru sa fie posibil intr-o economie de piata? Nu, nu e posibil asa ceva!

Oamenii poltici romani rad de noi si ne spun ca e posibil atat timp cat exista baroni care sa ia mita si sa calce in picioare orice lege vor.  Ei sunt baronii, ei sunt cei care au fost imbogatiti, in timp ce multinationalele au facut profit si statul roman a fost stors de bani. De banii nostri, da, ai contribuabililor, pentru ca din alta parte nu au de unde sa aiba bani.

Vedeti rezultatele alegerilor europarlamentare, cititi indemnul meu si spuneti-mi daca sunteti multumit de rezultatul alegerilor. Vi se pare normal ca acelasi partid care prada de 25 de ani Romania sa obtina un procent atat de mare?  Am ajuns doar la o singura concluzie: ca PSD-ul stie cui sa dea cadouri electorale, stie cui sa imparte sacose, sa ofere gratare moca si concerte cu manelisti pentru a obtine voturi, prosti la conducere adusi de altii la fel de prosti.

Niciodata un destept nu va putea vota un prost.  Acum nu doresc sa ma laud, dar eu nu am auzit in cercurile in care ma invart om pesedist, nu sunt eu un mare intelectual, dar oamenii care ma inconjoara sunt realisti si spun ca nu au de ce sa voteze acest partid.  Notez ca nu sunt sustinatorul unui partid, votez cu cine merita.  Din pacate, trebuie sa recunosc, e cam greu in Romania sa alegi dintre atatea taraturi, dar, cu greu, poti face o alegere destul de buna.

Neprezentarea la vot nu e o solutie, dar despre asta vom discuta alta data.

Nu sunt eu un mare conspirator, dar este clar ca dincolo de orice conspiratie Romania este tinta intereselor unor forte externe. Niste forte extrem de puternice, in stare de orice.  Am uitat, oare, cine au fost teroristii din 1989. Ah, da, nu am stiuti niciodata.  De cine au fost platiti acestia si cine au fost platiti acestia, cine le-a permis acestora sa traga in mod liber in manifestanti?  Nu stim, este un mister.  E doar un exemplu extrem de cunoscut, dar neglijat, nimeni nu ii da importanta, dar e un eveniment care ne contureaza tiparul caruia se conformeaza mersul istoriei noastre atat de bine incat nu il pot uita si nu il pot ierta niciodata.

De aia si votez si incurajez lumea sa mearga la vot. Pentru obtinerea dreptului de vot au murit oameni in 1989! Plata libertatii noastre, printre care si dreptul la vot, a fost contorizata in vieti omenesti, oameni buni!  Nu ai cum sa uiti ca au murit atatia oameni oameni in 1989 si sa calci peste sacrificul lor doar pentru ca nu ai pe cine alege. Recunoaste-le si apreciaza-le eforturile votand!


Conspiratii.istoriacontemporana.info este aici pentru a vă prezenta teoria conspirației, informații relevante, care poate ne scapă adeseori unora dintre noi. Încercăm să dezvoltăm subiecte sensibile, să descoperim ce și cine se află în spatele lor. De multe ori articolele trec dincolo de teoria conspirației și prezintă realități, fapte și întâmplări așa cum s-au desfășurat ele. Comentariile vin la pachet, iar conpirațiile la fel. E alegerea voastră!
Conspiratii.Istoriacontemporana.info - conspiratii, organizatii secrete și multe altele. Un produs Blogger.