vineri, 7 iunie 2013

Consiliul pentru Relatii Externe

In ultimele doua articole v-am vorbit despre Grupul Bilderberg si despre Comisia Trilaterala. Am ajuns sa discutam despre cel de-al treilea organism important care conduce lumea impreuna cu celalte doua organizatii secrete pe care le-am enumerat anterior.

Daca aspunem despre Consiliul pentru Relatii Externe ca este o organizatie secreta, multi ne vor sari in cap pentru ca acesta are si o forma publica, dedicata manipularii maselor, scopul declarat oficial al acestei organizatii nonprofit este politica externa a Statelor Unite si incheierea si medierea afacerilor internationale. Lucrurile stau cu totul altfel, aceasta organizatie este foarte influenta si poate decide in orice moment ce stat intra faliment si ce stat progreseaza. De asemeni, ei iau decizii in ceea ce priveste companiile multinationale vor face profit sau nu si daca vor fi lasate sa faca activitati ilegale, aflandu-se sub protectia lor. In schimbul protectiei oferite unor multinationale, Consiliul pentru Relatii Externe percepe o anumita suma de bani pe care o foloseste in scopuri proprii, nu va ganditi ca este vorba de cateva mii de dolari, ci vorbim doar in milioane.

Sa discutam si despre un scurt istoric al Consiliului pentru Relatii Externe, cunoscut si sub numele de Council on Foreign Relations, in engleza. Organizatia a fost creata in anul 1921 la New York, acolo avand si in prezent sediul, plus inca un birou in Washington DC. Scopul declarat oficial al acestei organizatii, asa cum spuneam, sunt relatii externe ale SUA si comertul international.

Consiliul pentru Relatii Externe este compus din doua feluri de membri, pe de o parte, oamenii influenti, afaceristi, bancheri, politicieni, presedinti de districte care apar in public si sustin scopurile stabilite in sedintele secrete ale CRE, iar cealalta parte sunt membri care lucreaza in mod ascuns pentru aceasta organizatie, sunt studenti alesi de la universitatile cunoscute la nivel mondial pentru calitatea educatiei de acolo; acestia lucreaza in ascuns pentru organizatie, fiind experti in anumite domenii, gandesc si construiesc planurile organizatiei secrete. Consiliul pentru Relatii Externe are cea mai mare influenta asupra Statelor Unite, fiind de fapt, cel care conduce SUA, compus din oamenii care raman in posturile lor indiferent de alegerile populatiei, indiferent de tabara politica din care fac parte, deci functiile acestei organizatii se extind de la politica externa la conducerea statului, manipulare specific masonica, respectand principiul recent adoptat de catre masoni pentru a manipula masele, in orice minciuna adauga o parte de adevar pentru a isi ascunde activitatile. 

Publicatiilor le este frica sa scrie despre aceasta organizatie, deci astfel putem evidentia si importanta la nivel mondial al acestei organizatii secrete. In sine, CRE nu este puternic, dar folosindu-se de relatiile sale de putere pe care le are cu celalte organizatii poate influenta aproape orice decizie si poate face ce vrea. In plus, unii membri ai CRE sunt membri si ai altor organizatii influente, precum Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala si altele, prezentand interesele CRE si influentand deciziile in favoarea acestei organizatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Conspiratii.istoriacontemporana.info este aici pentru a vă prezenta teoria conspirației, informații relevante, care poate ne scapă adeseori unora dintre noi. Încercăm să dezvoltăm subiecte sensibile, să descoperim ce și cine se află în spatele lor. De multe ori articolele trec dincolo de teoria conspirației și prezintă realități, fapte și întâmplări așa cum s-au desfășurat ele. Comentariile vin la pachet, iar conpirațiile la fel. E alegerea voastră!
Conspiratii.Istoriacontemporana.info - conspiratii, organizatii secrete și multe altele. Un produs Blogger.