miercuri, 29 mai 2013

Comisia Trilaterală

În ultimul articol pe care l-am postat v-am dat câteva detalii despre Grupul Bilderberg, un scurt istoric al acestuia, cum este organizat acesta și care este scopul lui în lumea contemporană(acesta este articolul). Continuăm această serie de articole despre grupuri și organizații faimoase cu un articol despre Comisia Trilaterală, o altă organizație cu influențe importante asupra viitorului lumii contemporane, care alături de Grupul Bilderberg, amintit mai sus, și Consiliul pentru Relații Externe formează un „guvern negru” al întregii lumi, care iau decizii în ceea ce privește economia fiecărui stat și soarta anumitor popoare.


Comisia Trilaterală a apărut în anul 1973 la inițiativa aceluiași David Rockefeller, miliardarul american care a avut un vădit important rol și în Grupul Bilderberg. Rolul Comisiei Trilaterale este de a asigura comunicarea la nivelul conducerii între statele lumii reprezentate prin diverși oameni în cadrul întâlnirilor și de a dezvolta comunicarea la nivelul conducerii dintre aceste state.

Comisia Trilaterală este compusă din oameni importanți din fiecare stat, adică bancheri, politicieni, președinți de state, deținători ai unor companii multinaționale, prim-miniștri, în general putem spune că această asociație secretă este compusă din oameni influenți, fie din punct de vedere financiare, fie din punct de vedere politic, care colaborând pot influența deciziile unor state sau, pur și simplu, le pot lua ei, fără a ține cont de părerile și interesele oamenilor din țările afectate de decizii sau de politicienii care luptă pentru îndeplinirea scopurilor oamenilor, deși acești politicieni sunt puțini, aceștia sunt eliminați pentru că prezintă un anumit factor de risc pentru organizațiile secrete care iau anumite decizii. Eliminarea lor este înscenată prin imputarea unor acuzații ori prin eliminarea directă în urma unor decizii luate de către colegii organismului statal din care face parte.
Așa cum spuneam, această organizație secretă constituie un guvern care conducea lumea din umbră. Este de ajuns să vedem cine face parte din această organizație și ne putem face o idee destul de clară despre deciziile pe care le poate lua această organizație. Printre membri acestei organizații se numără: Prințul Charles, Tony Blair, Bill Clinton, Jose Manuel Barosso, Zbigniew Brzezinski, Henry Kissinger și mulți alții. Nu este nevoie să vă dau nicio explicație despre aceștia, sunt persoane influente și cunoscute. România este reprezentată de Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale Române, și Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la Fondul Monetar Internațional, la fel, două persoane foarte influente de care depinde soarta românilor. Numărul total de membri ai acestei organizații secrete, Comisia Trilaterală, ajunge la 300. Fiecare stat sau regiune cu importanță economică sunt reprezentate de către un membru.

Comisia Trilaterală cuprinde mai multe zone de influență, astfel sunt delimitate trei regiuni importante pe care organizația secretă se axează: regiunea europeană, regiunea nord-americană și regiunea Asia-Pacific. Fiecare regiune are un conducător, în prezent la conducerea regiunii europene fiind Jean Claude Trichet, la cea nord-americană Joseph Nye Jr., iar la conducerea regiunii Asia-Pacific fiind Yasuchika Hasegawa. De la cele trei zone de influență provine și denumirea organizației, trei regiuni, Comisia Trilaterală.

În concluzie, Comisia Trilaterală este una dintre cele mai influente organizații secrete ale lumii contemporane care poate lua în orice moment decizii care ne pot influența pe noi, locuitorii Terrei. Nu ar fi nicio problemă dacă această organizație ar conlucra cu conducerea statelor pentru a ne îmbunătăți situația materială și financiară, dar este greu de crezut că un astfel de cerc de influență poate lua decizii bune și favorabile oamenilor, mai degrabă deciziile luate sunt în scopul de a se îmbogăți ei, ca organizație secretă, și îmbogățirea fiecărui membru în parte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Conspiratii.istoriacontemporana.info este aici pentru a vă prezenta teoria conspirației, informații relevante, care poate ne scapă adeseori unora dintre noi. Încercăm să dezvoltăm subiecte sensibile, să descoperim ce și cine se află în spatele lor. De multe ori articolele trec dincolo de teoria conspirației și prezintă realități, fapte și întâmplări așa cum s-au desfășurat ele. Comentariile vin la pachet, iar conpirațiile la fel. E alegerea voastră!
Conspiratii.Istoriacontemporana.info - conspiratii, organizatii secrete și multe altele. Un produs Blogger.