marți, 26 februarie 2013

Grupul Bilderberg

Grupul Bilderberg este o organizație secretă compusă din persoane influente, politicieni, academicieni, bancheri, deținători de corporații, în total acest grup numărând aproximativ 180 de membri.
Grupul Bilderberg a fost fondat și organizat în anul 1952, iar prima întâlnire dintre membrii acesteia a avut loc în anul 1954 în hotelul Bilderberg din localitatea olandeză Oosterbeek, organizația împrumutând numele acestui hotel.

Grupul Bilderberg a fost organizat de către prințul olandez Bernhard de Lippe-Biesterfeld, tatăl reginei Beatrix a Olandei. Fondatorii Grupului Bilderberg sunt cunoscuții oameni de afaceri David Rockefeller și unii membrii ai familiei Rotschild.
Această organizație secretă desfășoară an de an, începând cu anul 1954, întâlniri ale membrilor săi, întâlniri care nu sunt făcute oficiale, cunoscându-se doar locurile în care se întâlnesc, refuzând orice declarație publică și acordarea de declarații cu privire la problemele discutate în aceste „ședințe”.
Conform unor ziariști și istorici specializați în studierea Grupului Bilderberg, acesta împreună cu Consiliul pentru Relații Externe stă la baza formării formării Comisiei Trilaterale, o altă organizație secretă care decide soarta întregii omeniri, ca și celelalte două organizații anterior amintite.
Grupul Bilderberg este organizat pe trei nivele, mai exact Cercul exterior, Comitetul director și Comitetul Consultativ Bilderberg. Cercul exterior include majoritatea membrilor organizației, aproximativ 80-85% dintre aceștia, care cunosc doar unele dintre interesele, scopurile și strategiile grupului. Comitetul director este compus dintr-un număr restrâns de membri, aproximativ 35, aceștia cunoscând 90% dintre strategiile și scopurile Grupului Bilderberg, fiind și membri ai Consiliului pentru Relații Externe, anterior amintit. Comitetul Consultativ Bilderberg este compus dintr-un număr de 12 membri care cunosc cu adevărat toate detaliile organizației.
Grupul Bilderberg este evocat de unii ca fiind cel căruia i se datorează situația economică actuală a lumii, fiind o strategie prin care se scade importanța monedei Euro, în fine ajungându-se la o soluție de ieșire din criza financiară: impunerea unei monede mondiale, emisă de către Fondul Monetar Internațional (FMI). Acesta este doar unul dintre pașii prin care se va ajunge la o Nouă Ordine Mondială, cunoscută și sub numele de New World Order, un interes urmărit și de către francmasonerie, membrii Grupului Bilderberg fiind masoni majoritatea.
Obiectivul principal al Grupului Bilderberg este gestionarea modului în care se desfășoară globalizarea economiei, în seama acestei organizații secrete fiind puse și anumite atacuri militare și economice. La mijloc se află interese de sărăcire a acelor state sau interese de exploatare a anumitor resurse naturale din acele zone, spre exemplu războiul din Mali, o fostă provincie franceză în care sunt cunoscute depozite importante de uraniu, un element chimic important în producerea armamentelor nucleare. În fine, această organizație urmărește impunerea unei Noi Ordini Mondiale și formarea unui guver mondial, unei monede mondiale, chiar și a unei religii sau limbi mondiale. Primul pas către toate acestea este făcut prin globalizarea economiei (vezi aici ce înseamnă acest proces și cum se manifestă el), proces care va duce, într-un final, la îndeplinirea planului acestei organizații.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Conspiratii.istoriacontemporana.info este aici pentru a vă prezenta teoria conspirației, informații relevante, care poate ne scapă adeseori unora dintre noi. Încercăm să dezvoltăm subiecte sensibile, să descoperim ce și cine se află în spatele lor. De multe ori articolele trec dincolo de teoria conspirației și prezintă realități, fapte și întâmplări așa cum s-au desfășurat ele. Comentariile vin la pachet, iar conpirațiile la fel. E alegerea voastră!
Conspiratii.Istoriacontemporana.info - conspiratii, organizatii secrete și multe altele. Un produs Blogger.