luni, 9 iulie 2012

Illuminati (II) - Semnele şi prezenţa lor printre noi

Prezenţa membrilor Illuminati este evidentă, având în vedere semnele pe care aceştia le propagă în public, dar în unele cazuri ele sunt fără justificare, dar în altele conduc la ipoteze de-a dreptul îngrozitoare, precum că ei propagă aceste semne în calitate de adepţi ai cultului satanic, ca slujitori ai satanei.


Vom încerca în continuare să enumerăm câteva dintre cele mai cunoscute semne care sunt propagate în media, în special de către artişti şi persoane cunoscute.

(Acest articol este continuarea articolului Illuminati.)ochiul providentei
Ochiul providenţei
Cel mai răspândit şi cel mai cunoscut semn Illuminati este ochiul providenţei, semn prezent pe bancnota americană de 1 dolar, semn atribuit şi masoneriei (foto stânga). Acest semn este foarte controversat, mulţi spunând că este ochiul lui Lucifer, dar acest semn îşi are originea în Egiptul Antic, fiind cunoscut şi sub numele de ochiul lui Horus, ochiul atotvăzător.

Făcând o paralelă la ochiul lui Horus, ajungem la un alt simbol, semn specific Illuminati, răspândit de vedete, cunoscut sub acelaşi nume: ochiul lui Horus. El constă în orice tentativă de acoperire a ochiului cu un cerc format prin lipirea degetului mare cu cel arătător sau în general orice tentativă de acoperire a unuia din ochi. Acest semn este răspândit de cântăreţi şi cântăreţe din întreaga lume, fiind prezent de foarte multe ori şi în reclame. Cea mai controversată artistă din acest punct de vedere este Lady Gaga, cunoscută şi sub numele de păpuşa Illuminati. Ceea ce nu mă miră şi îmi confirmă încă o dată prezenţa Illuminati în România este prezenţa acestui semn printre vedetele din România. Inna, a pozat într-un pictorial făcând semnul mai sus amintit.(foto dreapta sus) 
Continuăm lista de semne, cu semnul de piramidă, făcut prin unirea mâinilor. Îl puteţi vedea în stânga pe Jay-Z, rapper cunoscut, făcând acest semn. Acest semn poate fi găsit în videoclipurile multor melodii, dar el este făcut frecvent de către artişti în timpul concertelor.
Acestor semne li se adaugă orice semn care are legătură cu cifra 6, sub orice formă şi în general orice semn făcut de către cei care îl slujesc de satana. Unii speculează că aici ar intra semnul păcii, atât în forma răspândită de către tineri, desenat şi făcut cu degetele, uneori fiind asemănat cu "semnul rock" care simbolizează coarnele de berbec care fac trimitere directă la satana.

Este bine să ştiţi de aceste semne şi trebuie să ştiţi cum să le trataţi pentru că ele conţin mesaje subliminale care au un impact foarte mare asupra subconştientului uman, iar în final toate acestea vor duce la acceptarea Noii Ordini Mondiale de către oameni şi adoptarea cultului luciferic, chiar practicarea acestei religii prin facerea de acestor semne!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Conspiratii.istoriacontemporana.info este aici pentru a vă prezenta teoria conspirației, informații relevante, care poate ne scapă adeseori unora dintre noi. Încercăm să dezvoltăm subiecte sensibile, să descoperim ce și cine se află în spatele lor. De multe ori articolele trec dincolo de teoria conspirației și prezintă realități, fapte și întâmplări așa cum s-au desfășurat ele. Comentariile vin la pachet, iar conpirațiile la fel. E alegerea voastră!
Conspiratii.Istoriacontemporana.info - conspiratii, organizatii secrete și multe altele. Un produs Blogger.